<header>

Last updated: 01 Mar 2022

Az FKSE <header> - a Balkon - Inside Expresshez hasonlóan - egy újabb bemutatkozási lehetőséget szeretne biztosítani az Egyesület tagjainak. A <header> keretében heti rendszerességgel egy művész kiemelt láthatóságot kap az FKSE honlapjának nyitóoldalán, a heti hírlevélben és a social média felületeken. A <header> célja, hogy ismeretet adjon és prezentálja a tagokat a publikumnak, illetve az egyesület saját tagjainak, egy, a fizikai kiállítástól eltérő formában. A <header> alapvetően a nemrégiben megújult honlap kezdőoldalának első, teljes képernyős felületét jelenti, amelyen bemutatásra kerül az adott héten sorra kerülő művész alkotása. A <header> felületén az érdeklődő információt kap az alkotó nevéről, a mű adatairól, illetve a képre kattintva eljuthat a művész által kiválasztott webhelyre (pl. saját weboldal). A webes felületen való “kiállítási” lehetőség mellett a <header> az FKSE heti hírlevelében is megjelenik külön rovatként, ahol a művész munkáját, egy rövid bemutatkozást és a művész által kiválasztott elérhető webcímeket fogjuk kiküldeni. Az adott hét kiemelt művészének munkáit az FKSE social média felületein is bemutatjuk. Az FKSE a <header> projektet hosszú távra tervezi, ezért ha a beérkezett művek már szerepeltek az oldalon, ismét közzétesszük a felhívást. A jelentkező művészeket jelentkezési sorrendben, minden esetben bemutatjuk.

Megjelenés részletei:

https://fkse.net felület nyitóoldalán való megjelenés: 1 db kép

FKSE heti hírlevelében a <header> rovatban: 1 db kép, bio, 5 db webcím

FKSE social media (Instagram) felületein: 1 db kép + képaláírás

Jelentkezési periódus: 

2 hetes periódusok – 3 havonta meghirdetve

Jelentkezéshez szükséges:

név

a mű adatai (mű címe, paraméterei, médium/technika, készítés éve, fotós)

kiválasztott műalkotás négyzetes és eredeti formátumban (72 dpi felbontás, max. 2 MB) + a hozzá tartozó link (opcionális)

műalkotás rövid leírása, max. 1200 karakter

rövid bemutatkozás/bio, max. 1200 karakter

max. 10 db hashtag

max. 5 db kiválasztott webhely (hírlevélből elérhető)

A <header>-ben való bemutatkozás feltétele a 2022-es tagdíj befizetése illetve a felsorolt beadandó dokumentumok teljesítése. A jelentkezéshez kérjük, hogy a dokumentumokat egy tömörített mappában küldjétek el a fiatalkepzomuveszekstudioja@gmail.com címre. A mappa neve legyen a “fkse_header_MuveszNeve”.

 

A jelentkező művészeket jelentkezési sorrendben, kivétel nélkül, minden esetben bemutatjuk. A soron következő művészt egy héttel a <header>-be kerülés előtt emailben értesítjük.